Друге коло. Початок.

Перше коло закінчилося і можна pробити деякі підсумки. Найсильнішою командою в дивізіоні «Дебютант» виявився ХК «ТФК». Лише в двох матчах «ТФК» втратили очки. Решта команд остаточно не розподілила місця і відклала вирішення цього питання. Перед другим колом команди були поділені на дві «вісімки» згідно до набраних очок в першому колі. До першої «сімки» додалась команда «Зубр», яка вирішила припинити змагання в дивізіоні «Любитель+». Слід зазначити, що як перша, так і друга «вісімка» складаються із рівних за силою команд. В кожному турі нас чекає запекла боротьба. «На Хокей» впевнений, що всі команди будуть втрачати очки. Дуже складно прогнозувати результати.  Матчі за якіми  «На Хокей» радить спостерігати в першому турі :

«Нічні Вовки» -«Снайпер» : в першому колі ці команди так і не змогли виявити переможця. «Нічні Вовки»  зуміли зрівняти рахунок за кілька секунд до кінця зустрічі.

«Білі Ведмеді»- Троєщина» , друга і третя команда першого кола. Дуже принципові суперники. В першому колі перемогла «Троєщина».

 

«Скорпіон» -«777». Перша і остання команда другої «вісімки».  «Скорпіону» варто забути про здобутки першого кола, адже нове коло починається с 0 очок. «777» незважаючи на кадрові проблеми і складну ситуацію в команді, можуть перемогти  будь-яку команду в тому числі і «Скорпіон».

 

«ТФК»-«Зубр» . ХК «ТФК» приймає новачка ХК «Зубр». Дуже цікаво хто буде сильніше : володар першого місця за результатами першого кола, чи команда яка має досвід участі в дивізіоні «Любитель+»

Start a Conversation

Войти с помощью: