Сезон 2017-2017. Початок.

 

Прийшов жовтень, і стартували ігри чемпіонату КХЛ. Кидається в очі велика кількість команд які заявлені в обох дивізіонах. І до «Любителя», і до «Дебютанта» щодня додаються команди.  Карфаген (АХЛ) зруйнований вщерть. Там вже майже не лишилося команд. Але зібрати всіх до купи не так складно, набагато складніше забезпечити дійсно якісне існування Ліги. Коли команд в загальній кількості майже 30 це зробити буде надто важко. Сподіваємось у організаторів вистачить наснаги не тільки зібрати гроші з усіх ( це також не легко), а і запропонувати новим командам дійсно новий рівень проведення матчів.

«В одну телегу впрячь не можно, коня и трепетную лань». Схоже що саме цім вимушені займатися організатори. Рівень команд дуже різний, але всі хочуть грати разом. Багато команд намагається підсилитися уже під час турніру.  То в одній, то в іншій команді з’являються  СПШ, дуже ретельно замасковані це відбувається навіть в «Дебютанті». Створена спеціальна комісія, яка намагається виявляти таки випадки. Наскільки це вдасться зробити, ми побачимо незабаром.

Якщо з дивізіонам «Дебютант» більш менш зрозуміло, то з іншим взагалі легко заплутатись. Навіть не зрозуміло як його називати?? «Любитель» минулого року, плавно став «Любитель+» цього року. Дозволено грати СПШ, тільки не зрозуміло, в одній команді він 1, в іншій 3. Якщо це «Любитель+», то чому наприклад в «Нічних Вовках» не грають одночасно Меншиков і Спіцин??? Якщо все ж таки організатори вирішать, що «Нічні Вовки» можуть залучити до гри і Спіцина, то чому не можна брати ще воротарів СПШ?? Не скритих, вони і так всі тут…. Питань є досить багато, але є надія, що організатори запропонують рішення, яке влаштує усіх і ніщо не буде відволікати безпосередньо від хокею.

Вже перші тури показали, що чемпіонат може бути досить цікавим. Деякі матчі були достойні особливої уваги. «На Хокей», обов’язково буде тримати в курсі подій.

Start a Conversation

Войти с помощью: