Хто є….

Вітаємо усіх. Чергова трійка команд дивізіону дебютант вже готова для знайомства.

ХК «Сокіл» Морозівка  одна з небагатьох команд, які приймали участь у першому чемпіонаті в дивізіоні «Дебютант». «Сокіл» завжди був командою здатною на несподівані результати. Так відбулося і цього року :   3 перемоги і 3 нічиї дозволили набрати 9 очок.  ХК «Сокіл» Морозівка одна з двох команд, яка змогла відібрати очки у ХК «ТФК». А от після цього успіху команду спіткала черга поразок. За останні 4 гри, в воротах ХК «Сокіл» Морозівка шайба побувала 30 разів.  7,5 шайб в середньому за гру, мабуть найгірший результат, враховуючи те що суперниками були не лише лідери чемпіонату. «Соколу» необхідно зробити висновки зі своєї ігри в захисті, щоб пристойно виглядати в наступних іграх. «На Хокей» не сумнівається, що ХК «Сокіл» Морозівка  буде боротися за високі місця у другій частині чемпіонату.

 

ХК «Скорпіон»  також відома команда, з великою історією. За кілька років команда встигла пограти і в «Дебютанті», і в «Любителі».  Баришівка і Яготин знаходяться поруч не лише в таблиці чемпіонату, а навіть на карті України. Цього року ХК  «Скорпіон» грає слабше ніж в минулі роки. Причин кілька, але головна в тому, що не завжди має можливість допомогти своїй команді Ігор Смілий. В тих матчах, в яких він приймав участь  суперники «Скорпіона» перемог не отримували. Перед новорічною перервою ХК «Скорпіон» змогли виграти в одного з лідерів чемпіонату ХК «Троєщина». Причому, Ігор Смілий участі у грі не приймав. У ХК «Скорпіон» 11 очок, а враховуючи те, що попереду  матчі проти ХК «Снайпери» та ХК «ТФК», необхідно на ці матчі підсилюватись. Це дасть можливість включитися за боротьбу за місце у першій «сімці».

 

 

ХК «Нічні Вовки»  амбітна команда, незважаючи від того в якому турнірі і в якій лізі приймає участь. Старт у команди видався напрочуд невдалим. Непорозуміння у воротарській лінії і низка образливих поразок не вибила  ХК «Нічні Вовки»  з рівноваги. ХК «Нічні Вовки»  як ніхто вдало скористалися «вікном» і змогли внести до списку гравців людей, які мають досвід участі в дивізіоні «Любитель+». Саме цей фактор і дозволив «Нічним Вовкам» перемогти «Титанів» і «Білих Ведмедів», а також відібрати очки у «Снайперів». Навіть присутність таких гравців як Салієнко і Бурячок надихає решту частину команди.  6 перемог , 13 очок і боротьба за потрапляння у верхню «сімку». «На Хокей» вважає, що шанси  ХК «Нічні Вовки» не є примарними.

Start a Conversation

Войти с помощью: