Хто є……(продовження)

Нарешті прийшла черга познайомитися ще з кількома командами.

 

 

Першими в списку будуть ХК Вишгород. Саме вони відкривають передостанню «трійку» команд в таблиці дивізіону «Дебютант». «Вишгород» вже не перший рік є «брендом» в аматорському хокеї. Команда постійно грає в різних турнірах, різних лігах. Завжди здатна зробити сюрприз суперникам. Цього року в дивізіоні «Дебютант» ХК «Вишгород» поки що не може знайти своєї гри. В доробку команди є  4 перемоги, зокрема над непоступливими «Нічними Вовками». Але в більшості матчів ХК «Вишгород» не здобув очок. Нагадаємо, що після перших турів ХК «Вишгород» втратив через ганебний вчинок і подальшу дискваліфікацію свого основного воротаря. Можливо ця обставина і вплинула на гру команди. Але все одно 8 очок ХК «Вишгород» вже здобув, «На Хокей» впевнений, що це не останні очки в першій частині чемпіонату.

 

 

ХК «Автомобіліст» ще один новачок. Але можна казати, що команда досить амбітна. Слід зазначити, що наразі  ХК «Автомобіліст» зіграв меншу кількість матчів ніж суперники. До того ж, незважаючи на те що ХК «Автомобіліст» знаходиться в нижній частині таблиці, віні має лише 5 поразок. Нічия зі ХК «Скіф», а також перемога над «Соколом» вже зараз говорять про ХК «Автомобіліст», як про команду до якої не потрібно ставитися зверхньо. В цих матчах ХК «Автомобіліст»  11 разів відзначився в воротах досвідчених  «дебютантів».

 

ХК «Салютаріс» також перший рік в КХЛ. Взагалі, все що ми писали про ХК «Автомобіліст», можна сказати про ХК «Салютаріс». Відмінностей небагато, але вони є. ХК «Салютаріс» значно частіше вражає ворота суперників. Також ХК «Салютаріс» складно назвати стабільною командою. Після перемоги може відбутися розгромна поразка.Наприклад, після перемоги над «Нічними Вовками» 8-5 ( в тому матчі за «вовків» не змогли задіяти своїх воротарів, а змінний воротар зіграв безпорадно), поразка 1-5 від ХК «Вишгород». Але все одно, крім перемоги над  ХК «Нічні Вовки», були нічиї з лідерами  чемпіонату ХК «Білі Ведмеді», а також ХК «Снайпер».  Таким здобутком не можуть похвалитися команди які знаходяться і значно вище в таблиці.

Ось така вона нижня частина таблиці. Про рівень боротьби і щільність говорить те, що ХК «Пари Матч», ХК «Вишгород», ХК «Автомобіліст» і ХК «Салютаріс» мають в своєму активі по 8 очок. Боротьба ще попереду.

 

Start a Conversation

Войти с помощью: