Хто є хто

 

Як ми і обіцяли, починемо знайомити з командами дивізіону «Дебютант». Кожна провела кількість матчів за якими можна робити відповідні висновки.

 

 

ХК «B2B Helicopters» – новачок турніру і взагалі будь яких чемпіонатів. Команда зібрана кількома ентузіастами. Звісно в команді є люди з досвідом гри в різних турнірах, але  все одно повноцінною командою вони стали лише цього року. Стартували ХК «B2B Helicopters» невдало, адже досить складно вимагати у команди без досвіду швидкого результату. Якщо вас вводить в оману те, що ХК «B2B Helicopters» займають останнє місце в таблиці, нагадаємо що вони мають в своєму активі перемогу над досить сильним  ХК «Салютаріс». Крім того саме   ХК «B2B Helicopters» забили перший гол лідеру чемпіонату «Білим Ведмедям» , а  другому лідеру ХК «ТФК» також добряче  попсували нерви. «На хокей» впевнений, що команда має майбутнє.

 

ХК «777» традиційно делегує свою команду в дивізіон «Дебютант». Команда зазвичай знаходиться внизу таблиці, а але жодний з суперників не скаже, що «сімки» легкий суперник. ХК «777» єдина команда яка не здобула жодної перемоги, натомість в графі очки стоїть «3». Саме 3 команди не змогли святкувати перемогу проти «сімок». «Титани» і «Сокіл» Морозівка відомі і потужні суперники, але  вони і ХК «Автомобіліст» втратили очки в матчах проти ХК «777». В другій частині чемпіонату «777» мають показати свою силу. Не слід забувати, що тренерський склад регулярно залучає гравців із «Дебютанта» до матчів за команду з «Любитель+», а такий досвід дуже важливий.

 

 

ХК «PARI-MATCH» ще один новачок, але на відміну  від ХК «B2B Helicopters»  має досвід участі в чемпіонаті, щоправда в іншій Лізі. Команда незручна для суперників, але нажаль не може похвалитися стабільністю. Має в активі перемоги над ХК «Скорпіон» і ХК «Вишгород», відбирає очки у потужних ХК «Скіф». В той же час може програти ХК «Салютаріс»  і втратити очки з ХК «B2B Helicopters». Команда здатна перемагати.  Також якщо не потрапить до верхньої сімки буде вести боротьбу з усіма суперниками, вже зараз   ХК «PARI-MATCH» забив голів більше ніж суперники, які знаходяться кількома щаблями вище.

Start a Conversation

Войти с помощью: